eCanter

FUSO eCANTER. HILJAINEN JA PAIKALLINEN PÄÄSTÖTÖNTÄ.
LIIKENNE LOGISTIIKASI TULEVAISUUDEEN.

Kaupungistuminen on tärkeä maailmanlaajuinen suuntaus: kaupungit kehittyvät nopeasti suurkaupungeiksi, joiden on kohdattava erilaisia ​​haasteita, kuten melusaaste, pakokaasupäästöt jne. Toinen seuraus tästä kaupunkikehityksestä on tavaroiden valtava kysyntä.

Lyhyesti sanottuna: kuorma -autot ovat ja tulevat olemaan yhteiskunnan välttämätön selkäranka.

 

Emme voi muuttaa sitä, mutta voimme määrittää, miten ne saavat virtaa. FUSO eCanter on yksi ensimmäisistä täyssähköisistä kuorma-autoista piensarjatuotannossa, joka on kehitetty erityisesti kaupungin sisäiselle jakeluliikenteelle viimeisellä maililla.

 

7,49 tonnin ajoneuvona sen kantama on yli 100 km, teho 129 kW ja alustan kantavuus 4,15 tonnia.

 

eCanter Infografik

YLI 3 MILJOONAA PAIKALLISIA PÄÄSTÖTÖTÄ KILOMETRITAJOJA

Euroopassa vuodesta 2018 käytössä ollut eCanter-teline on nyt kulkenut yli 3 miljoonaa paikallisesti päästötöntä kilometriä asiakkaidemme käytössä.

 

FUSO eCanter on intensiivisen tutkimuksen ja asiakastestauksen tulos, vallankumous, jonka parissa olemme työskennelleet vuosien ajan. Se on maailman alku, joka kehittää ja hyväksyy kestäviä ja luotettavia kuljetusratkaisuja yhteiskunnan ja planeetan hyväksi.

 

eCanter Collage

SEURAAVA SUKUPOLVI –
ASIAKKAIDEN KÄYTTÖÖNOTTAMISESTA SUORAAN KEHITTÄMISEKSI

Kokemuksemme, jonka asiakkaamme, mukaan lukien DB Schenker, DPD, Dachser ja muut alan johtavat yritykset, keräävät tehokkaalla eCanter-piensarjamallilla suoraan takaisin FUSOon, jossa tiedot arvioidaan ja sisällytetään sarjan ajoneuvon kehittämiseen.

 

Tavoite: Kun eCanter siirtyy sarjatuotantoon, se tulee räätälöidä entistä tarkemmin asiakkaan ja hänen päivittäisen käytön mukaan. 

 

DOWNLOAD