Canter joka haasteeseen

Jokainen FUSO Canter on alansa erikoisosaaja riippumatta siitä, käytetäänkö sitä työmaa- tai kunnallisliikenteessä, viher- ja maisemarakentamisessa vai jakeluliikenteessä. Ketterä KAUPUNKIEN VALLOITTAJA. Kuormituskykyinen TYÖJUHTA. Monipuolinen NELIVETOINEN MONIOSAAJA. Jokainen FUSO Canter on tehty kaupunkien päivittäin asettamiin vaatimuksiin: Kuljetusajo ahtailla kaduilla. Kyydissä tonnien painoinen kuorma. Tai keikka vaikeaan maastoon. Yhdessä nämä autot muodostavat lyömättömän erikoisosaajien yksikön. Ne tuovat jokaisella käyttökerralla mukanaan tehokkuutta, joustavuutta ja suorituskykyä.

 Käyttötarkoituskeskeinen suunnittelu, suuri kuormauskapasiteetti ja ketteryys vaikeakulkuisessakin maastossa tekevät autosta viher- ja maisemarakentamisessa taloudellisen.


Kunnollinen, ahkera ja luotettava. Nämä tyypillisen saksalaiset ominaisuudet tekevät Canterista arvostetun työkaverin jokaisella työmaalla. Tehokkaalla voimansiirtokonseptillaan, alustansa jopa 6 tonnin kantavuudella, päällirakenneystävällisyydellään ja kompakteilla mitoillaan se täyttää kaikki rakennusalan vaatimukset.
Suuren hyötykuormansa, äärimmäisen ketteryytensä sekä harkitun autokonseptinsa ja ympäristöystävällisen voimansiirtoteknologiansa myötä Canter valmistaa sinut kohtamaan kaupunkikeskustojen jakeluliikenteen vaatimukset.
Lakaisu, raivaus, levitys, puhdistus ja kuljetus – käyttötarkoituskeskeinen suunnittelu, ympäristöystävällinen voimansiirtoteknologia, suuri kuormauskapasiteetti ja ketteryys myös kapeilla kaduilla ja ahtaissa paikoissa tekevät siitä taloudellisen auton ympärivuotiseen kunnallispalvelukäyttöön..