Pahoittelut, tuloksia ei löytynyt.

 • CANTER-OSAT.
  VALMIINA MERKKILAATUUN.

  Alkuperäiset osat, VALUE Parts -osat, lisävarusteet

logo

LUOTETTAVAA LAATUA. CANTER-OSAT.

VARAOSAT

 • KORKEAT VAATIMUKSET.
  ALKUPERÄISET FUSO-OSAT.

  Alkuperäiset FUSO-osat ovat pitkän kehitystyön tulos. Ne valmistetaan huolella valituista raaka-aineista, ja ne on suunniteltu kaikkien ajoneuvon toimintojen vaatimukset huomioiden. Alkuperäisten FUSO-osien käyttö huoltotöissä takaa laadun pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Ne maksavat hintansa takaisin sekä lisäävät Canterin turvallisuutta ja taloudellisuutta.

 • EDULLISET HINNAT.
  FUSO VALUE PARTS -OSAT.

  FUSOn toinen varaosamerkki, Value Parts (FVP), tarjoaa asiakkaille laadukkaita, alkuperäisiä varaosia huomattavasti edullisempaan hintaan ja lisäksi FUSO-takuulla. Ne ovat parhaan hinta-laatusuhteensa ansiosta ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi Cantereille, joiden takuuaika on umpeutunut. FUSO Value Parts -osat ovat oikea valinta silloin, kun halutaan tinkiä varaosien hinnasta, mutta ei laadusta.

 • YKSILÖLLISIÄ TOIVEITA.
  CANTER-LISÄVARUSTEET.

  Alkuperäiset FUSO-lisävarusteet tarjoavat paljon mahdollisuuksia Cantereiden mukavuuden, turvallisuuden ja ajonautinnon lisäämiseen. Yksilöllisesti kunkin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Erityisesti Canter TF -mallille tarkoitetut alkuperäiset lisävarusteet ja jälkivarusteluratkaisut parantavat ajoneuvon ulkonäköä, ajomukavuutta ja toiminnallisuutta entisestään.