Pahoittelut, tuloksia ei löytynyt.

  • CANTERBLOGI.
    VALMIINA VIIHTYMÄÄN.

    Ajoneuvoja, tekniikkaa, ihmisiä

logo

UUSIA KOKEMUKSIA.
CANTER-TARINAT.

  • All
  • Canteratwork
  • eCanter
  • FUSO

IN SERIES PRODUCTION. FUSO CELEBRATES THE START OF PRODUCTION OF THE NEXT GENERATION eCANTER.

“This day marks a new chapter in the history of Mitsubishi FUSO Truck Europe. As series production of the Next Generation eCanter is starting today,” announced Arne Barden, CEO of Mitsubishi FUSO Truck Europe (MFTE), proudly in front of over 100 guests from politics, business and the press.

eCanter

YKSITYISKOHDILLA ON VÄLIÄ. TARKASTELUSSA FUSO EUROPE JA CANTER.

Canter sai FUSO Europen myötä reilut 20 vuotta sitten osana Daimler Trucksia uuden myyntiorganisaation Saksassa. Erk Roennefarth, joka toimii nykyisin Euroopan markkinointi-& ja tuotehallintajohtajana, on ollut mukana siitä lähtien – hänelle ovat tulleet tutuiksi niin ”eksoottiset” ajoneuvot, uraauurtavat saavutukset kuin rakkaus Canteriinkin.

FUSO

VIHREÄT PEUKUT PYSTYYN. FUSO CANTER VAKUUTTI MAISEMARAKENNUSYRITYS SCHELLHEIMER GMBH:N.

Schellheimer Garten- und Landschaftsbau GmbH tekee asiakkaidensa pihaunelmista totta. Kuljetustehtävissä yritys luottaa FUSO Canteriin.

Canteratwork

TULEVAISUUS ON TÄÄLLÄ. ENSIMMÄISET TÄYSSÄHKÖISET eCANTERIT DHL-, DB SCHENKER-, RHENUS- JA DACHSER-LOGISTIIKKAYRITYKSILLE.

Ensimmäiset täyssähköiset ja sarjavalmisteiset FUSO eCanterit, jotka kulkevat pitkin Euroopan teitä, ovat nyt logistiikka-alan suuryritysten DHL:n, DB Schenkerin, Rhenusin ja Dachserin käytössä.

Canteratwork
eCanter
FUSO

KESTÄVÄ OLUTTÖLKKI. HEINEKEN-PANIMO KÄYTTÄÄ FUSO eCANTERIA ERIKOISSÄILIÖAUTONA.

Erikoissäiliörakenteella varustettu täyssähköinen FUSO eCanter toimittaa Amsterdamissa Heinekenin olutta päästöttömästi ja hiljaisesti.

Canteratwork
eCanter

VIIMEINEN KILOMETRI. POSTNL TOTEUTTAA PÄÄSTÖTTÖMÄT KAUPUNKIKULJETUKSET FUSO eCANTERILLA.

PostNL toteuttaa täyssähköisellä FUSO eCanterilla keskusta-alueiden jakeluliikenteen esimerkillisellä tavalla – paikallisesti päästöttömästi ja meluttomasti.

Canteratwork
eCanter

JULKISET PALVELUT. KONSTANZIN TEKNISET PALVELUT LUOTTAVAT JOUSTAVAAN FUSO CANTERIIN.

Konstanzin kaupungin tekniset palvelut vastaavat julkisten alueiden ja tilojen kunnossapidosta. Tiimiin kuuluu myös muutama FUSO Canter.

Canteratwork