Pahoittelut, tuloksia ei löytynyt.

  • CANTER. VALMIINA JOKAISEEN TEHTÄVÄÄN, TOIMIALASTA RIIPPUMATTA.

    Jakeluliikenne, rakennusala, viherrakentaminen, kunnalliset palvelut

logo

PARAS VALINTA. CANTERIN TOIMIALARATKAISUT.

KETTERÄ JA MUKAVA.
FUSO CANTER JAKELULIIKENTEESSÄ.

Canter soveltuu kompaktien mittojensa ansiosta erinomaisesti jakeluliikenteeseen kaupungeissa ja taajamissa. 3,5 tonnin Canterin 10,2 metrin kääntöympyrä on luokassaan vertaansa vailla. Samalla sen kuormatilavuus on varustuksesta riippuen erittäin suuri. 

Canterin käytännöllisyyden huomaa esimerkiksi sen hyvin suunnitellusta ohjaamosta, johon on helppo nousta. Edistykselliset kuljettajaa avustavat järjestelmät ja turvajärjestelmät lisäävät liikenneturvallisuutta. Täyssähköinen FUSO eCanter soveltuu paikallisesti päästöttömään kaupunkilogistiikkaan, jonka kysyntä kasvaa jatkuvasti eri aloilla.

KESTÄVÄ JA TEHOKAS.
FUSO CANTER RAKENNUSALALLA.

Canter soveltuu erinomaisesti rakennusalalle vääntölujan teräksisen tikapuurunkonsa ansiosta. 7,5 ja 8,55 tonnin Canterien alustan kantokyky on poikkeuksellisen suuri, joten niillä voi kuljettaa raskaita kuormia. Canter 4×4 -mallin vetovoimaa voi lisätä väliaikaisesti kytkettävällä nelivedolla, mikä lisää sen taloudellisuutta.

Kolmen erikokoisen ohjaamomallin suunnittelussa on huomioitu kompaktit ulkomitat sekä istumapaikkojen tarve. Ohjaamoiden saatavuus riippuu kuorma-auton painoluokasta. Ohjaamon takana FUSOn lava- ja kippilavatehdaspäällirakenteet puolestaan tarjoavat mutkattoman kokonaisratkaisun.

KÄYTÄNNÖLLINEN JA JOUSTAVA.
FUSO CANTER VIHER- JA MAISEMARAKENTAMISESSA.

Canter hoitaa hommat, olipa kyseessä sitten kapealla ajotiellä ajaminen tai seitsemän hengen mahduttaminen ohjaamoon. Kolmen ohjaamomallin, joiden saatavuus riippuu kuorma-auton painoluokasta, joukosta löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen käyttötarkoitukseen. 3,5 tonnin Canterissa pyörien erillistuenta takaa kyydissä olijoille mukavan ja turvallisen ajotuntuman.

Vankan teräksisen tikapuurungon C-profiilirakenne tekee Canterista todella monikäyttöisen. Jopa 3,5 tonnin perävaunukuorma tuo lisää joustavuutta kuljetusten suunnitteluun. Lisäksi Canteriin voidaan asentaa nosturi, mikä helpottaa raskaiden kuormien lastaamista ja purkamista.

MONIPUOLINEN JA LUOTETTAVA.
FUSO CANTER KUNNALLISISSA PALVELUISSA.

Canterin kaikkien painoluokkien ja mallien monipuolisuus tekee siitä erinomaisen valinnan kunnallisten palveluiden ympärivuotisiin kuljetustehtäviin. Kytkettävällä nelivedolla varustetussa 4×4-mallissa yhdistyy erityisellä tavalla tarpeiden mukainen joustavuus ja käyttäjäystävällinen taloudellisuus. Kolmessa painoluokan mukaan valittavissa olevassa ohjaamomallissa puolestaan tilavuus on yhdistetty kompakteihin ulkomittoihin. 

Canterin tehdasvarusteisiin kuuluu yksilöllisesti mukautettavia kuljettajan mukavuustoimintoja, ja lisäksi saatavana on erilaisia lisävarustevaihtoehtoja. Canterin kuljettajaa avustavat järjestelmät ja turvajärjestelmät tukevat kuljettajaa ja lisäävät turvallisuutta liikenteessä.

LUOTETTAVA KUMPPANI.
CANTERIN JÄLLEENMYYJÄ- JA KORJAAMOVERKOSTO

FUSO Canter on Daimler Truck AG:n tuotemerkki, joka on saatavilla 32 Euroopan maassa.
Mercedes-Benzin yli 800 palvelupistettä eri puolilla Eurooppaa tarjoavat Canterin asiakkaille laadukkaita neuvonta-,
myynti-, huolto- ja korjauspalveluita.

LISÄTIETOJA. LUE LISÄÄ CANTERISTA.