Pahoittelut, tuloksia ei löytynyt.

 • CANTERIN VARUSTELUMAHDOLLISUUDET.
  VALMIINA (LÄHES) JOKAISEEN MAASTOON.

  Päällirakenteet, tehdaspäällirakenteet, päällirakentajien portaali

logo

VANKKA PERUSTA.
CANTERIN PÄÄLLIRAKENTEET.

FUSO tekee Euroopassa yhteistyötä yli 300 tunnetun päällirakennevalmistajan kanssa. Monipuolinen Canter on viiden painoluokkansa ja kuuden eri akselivälinsä ansiosta yhteensopiva miltei kaikkien päällirakenteiden kanssa ja voi täyttää lähes kaikkien käyttötarkoitusten ja kuljetustehtävien vaatimukset. Yksinkertaisesta lavarakenteesta monimutkaiseen erikoisajoneuvoon asti.

Alustan vankka teräksinen tikapuurunko on toteutettu C-profiilirakenteella, kuten raskaissa kuorma-autoissa, joten sen kantokyky on erityisen suuri. Lisäksi rungossa on yksityiskohtainen reikäkuviointi, mikä on erityisen kätevää päällirakennevalmistajien kannalta. Canterin varustelun helppoutta lisäävät tehdasasenteiset hydraulipumppujen ja kompressorien voimanotot sekä lisävarusteena saatava 24 voltin liitäntä.

Asiakkaat puolestaan hyötyvät FUSOn tehdaspäällirakenteilleen tarjoamasta kätevästä ”yhden laskun” maksumahdollisuudesta. Tämä päällirakenteilla varustetuille ajoneuvoille tarkoitettu maksumalli on saatavilla myös valikoitujen päällirakennevalmistajien kautta sekä tiettyjen etukäteen määritettyjen ajoneuvojen yhteydessä, jotka asiakas voi hankkia kokonaisuudessaan FUSOlta.

Canterin varustelun poikkeuksellinen helppous koskee tietysti myös täyssähköistä eCanteria, joka on vaihtoehtoinen ratkaisu paikallisesti päästöttömiin kuljetuksiin.

CANTER.
LAVALLA.

Lavalliset Canterit ja eCanterit ovat kätevä perusratkaisu tavaroiden kuljetukseen. Lavarakenteeseen on mahdollista yhdistää esimerkiksi kaiteet, taitettavat laidat, tukikaaret kuormapeitteelle tai kuormaussilta, jotka lisäävät ajoneuvon monipuolisuutta entisestään. Canteriin voi asentaa myös kuormausnosturin, joka helpottaa kuormien lastaamista ja purkamista. Lavallinen Canter eri varusteluineen on saatavana myös FUSOn tehdasvalmisteisena päällirakenteena.

CANTER.
KIPPILAVALLA.

Kippilavalla varustetut Canterit ja eCanterit soveltuvat ennen kaikkea irtoainesten kuljettamiseen. Kolmisuuntainen kippitoiminto mahdollistaa kuorman helpon purkamisen tai kaatamisen joko vasemmalle, oikealle tai taaksepäin. Kauhallisen kuormausnosturin asentaminen helpottaa kuorman purkamista. Kippilavallinen Canter eri varusteluineen on saatavana myös FUSOn tehdasvalmisteisena päällirakenteena.

CANTER.
VAIHTOLAVARAKENTEELLA.

Vaihtolavarakenteella varustetut Canterit ja eCanterit sopivat hyvin kompaktien mittojensa ansiosta rakennus- ja jätehuoltoyritysten käyttöön kaupunkiympäristöissä. Teräsrunko muodostaa vankan alustan hydrauliselle kuormaussillalle. Vaihtolavarakenteellinen Canter on tehokas ja joustava kuljetusratkaisu, sillä ajoneuvo voi olla liikkeellä aina tarpeen mukaan ja vaihtolavat voivat jäädä sinne, missä niitä kulloinkin tarvitaan.

CANTER.
KOUKKUNOSTIMELLA.

Koukkunostimelliset Canterit ja eCanterit ovat käytössä vielä hieman joustavampia kuin vaihtolavarakenteelliset mallit. Niillä voidaan kuljettaa vaihtolavojen lisäksi erilaisia säiliöitä ja muita siirrettäviä rakenteita. Erilaiset säiliöt voidaan nostaa Canterin lavalle helposti ja nopeasti hydraulisella koukkunostimella. Rakennus- ja jätehuoltoyritysten lisäksi koukkunostimella varustetut Canterit sopivat hyvin mitä erilaisempiin kuljetustehtäviin kaupunkiympäristöissä tai esimerkiksi palo- ja pelastustehtäviin.

CANTER.
UMPIKORILLA.

Umpikorilla varustetut Canterit ja eCanterit sopivat jakeluliikenteeseen kaupungeissa ja taajamissa. Joka tilanteessa kompaktit ja ketterät kuorma-autot käyvät eri painoluokkiensa ja akseliväliensä ansiosta mitä erilaisempiin käyttötarkoituksiin. 3,5 tonnin Canterin korin pituus on luokkansa suurin, ja Canterin suurimmalla kuormankantokyvyllä varustettujen mallien korin pituus voi olla jopa 7 210 mm akselivälin ollessa 4 750 mm – tämä tarkoittaa, että kyytiin mahtuu 15 täysikokoista kuormalavaa.

Lisälaitteille, kuten nostolavoille ja jäähdytyslaitteille, on saatavana valinnaiset liitännät. Canteriin voidaan asentaa myös muita samalla periaatteella toimivia päällirakenteita, kuten juomien kuljetuskoreja.

Kaupunkialueiden jakeluliikenteeseen suunniteltu ja testattu eCanter on paikallisesti päästötön vaihtoehto.

CANTER.
KUNTIEN KÄYTTÖÖN.

Lavalla tai kippilavalla varustettu Canter sopii moniin kuntien kuljetustehtäviin. Monipuolisuutta lisää sen varusteleminen koukkunostimella.

Canterin kaikkiin versioihin on mahdollista asentaa etutyölaitteita. Talvella niitä voi käyttää esimerkiksi lumen auraukseen.

Mahdollisuus kuljettaa suuria perävaunukuormia, kaksoisohjaamo ja 4×4-mallin kytkettävä neliveto tekevät Canterista sopivan ratkaisun kuntien teknisten palveluiden haastaviin ja erikoisosaamista vaativiin tehtäviin.

CANTER.
JÄTEHUOLLON OSAAJA.

Erittäin kompakti mutta silti tehokas ajoneuvo, joka on muunnettavissa eri tehtäviin, soveltuu erinomaisesti puhdistus- ja jätehuoltotöihin ahtaissa paikoissa, kuten keskustoissa, jalankulkualueilla ja pysäköintialueilla. Canter on helppo muuntaa lakaisukoneeksi, jäteautoksi tai imu- ja huuhteluautoksi. Se toimiikin monien päällirakentajien kompaktin luokan esimerkkiajoneuvona.

CANTER.
PALOKUNTAKÄYTÖSSÄ.

Hätätapauksissa jokaisella senttimetrillä on merkitystä, ja siksi Canter erityisen kompakteine alustoineen soveltuu erinomaisesti palokuntien erikoisajoneuvoksi. Erityisesti 4×4-malli kytkettävällä nelivedolla tarjoaa kaiken saman, mitä raskaat kuorma-autotkin – mutta kevyessä, ketterässä ja helposti ohjattavassa muodossa. Canter täyttää kaikki palokuntakäyttöön tarkoitetuille ajoneuvoille asetetut vaatimukset. Erikoisajoneuvojen rakentamiseen erikoistuneet yritykset muuntavat Canterin helposti täydellisesti varustelluksi hälytys- ja sammutusajoneuvoksi, joka selviytyy pelastustehtävistä kapeillakin kaduilla.

CANTER.
NOSTOAUTONA.

Korkealle pitäisi päästä, mutta tilaa ei ole – tämä on nostoautojen tavallinen ongelma kaupungeissa. Canter on ratkaisu myös tähän ongelmaan, sillä lyhyellä akselivälillä ja kapealla ohjaamolla varustettu malli toimii sopivan kompaktina alustana nostolavalle. Canterin mitat mahdollistavat myös, että tukijalat voi sijoittaa ajoneuvon reunojen sisäpuolelle. 3,5 tonnin Canterin ajamiseen ei myöskään tarvita kuorma-autokorttia.

CANTER.
LENTOKENTÄLLÄ.

Kompaktit mitat tulevat tarpeeseen myös monissa lentokentän kuljetustehtävissä, kun ajoneuvo on pysäköitävä aivan lentokoneen viereen tai jopa alapuolelle. Canter soveltuu hyvin esimerkiksi matkustajaportaiden kuljettamiseen, lentokoneiden jätevesien imu- ja huuhteluautoksi, puhtaan veden säiliöautoksi ja jakeluautoksi.

CANTER.
HINAUSAUTONA.

Canteria voi käyttää kompaktina ja helposti ohjattavana hinausautona esimerkiksi lavalla, ajorampilla ja vinssillä tai erityisellä hinauslaitteella varustettuna.

TAATTUA LAATUA.
CANTERIN TEHDASPÄÄLLIRAKENTEET.

Nimenomaisesti Cantereille ja eCantereille suunnitellut ja FUSOn tehtaalla Tramagalissa, Portugalissa valmistetut Canterin tehdaspäällirakenteet ovat paras ratkaisu niille asiakkaille, jotka haluavat saada Canterinsa täysin valmiina yhdestä osoitteesta.

FUSO on tarjonnut vuodesta 2016 asti yhteistyössä tunnetun ja luotettavan eurooppalaisen yhteistyökumppaninsa kanssa tehdasvalmisteisia päällirakenneratkaisuja lavalla tai kippilavalla varustetuille Cantereille. FUSOn päällirakenneasiantuntijat kiinnittävät tarkkaa huomiota laatuvaatimusten jatkuvaan testaamiseen ja seuraavat tiiviisti päällirakenteiden kehitysprosesseja. Sama koskee myös erilaisia lisävarusteita, jotka ovat saatavana tehdasasenteisina. Näihin kuuluvat esimerkiksi työkalulaatikot, telineet erilaisille laitteille ja suojukset, jotka suojaavat ajoneuvon osia kulumiselta, lialta, vääntymiseltä tai vaurioitumiselta.

FUSOn päällirakenneasiantuntijat takaavat Canterin tehdaspäällirakenteiden laadun, ja siksi ne sisältyvät ajoneuvon takuuseen.

CANTERIN TEHDASPÄÄLLIRAKENTEIDEN EDUT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ:

 • Saatavana on suuri valikoima lava- ja kippilavarakenteita.
 • Asiakkaat saavat käyttöönsä FUSOn kehittämän ja testaaman ajoneuvojen kokonaiskonseptin, mikä takaa parhaan laadun.
 • 36 kuukauden takuu kattaa alustan, voimansiirron ja tehtaalla asennetut osat 100 000 kilometriin asti ja siihen sisältyy myös kori.
 • Varaosia on saatavana FUSO-yhteistyökumppaneilta.
 • Ajoneuvo varusteluineen on nopeammin käyttövalmiina.
 • Saatavana on lisäksi erikoisvarusteluja.

JATKUVAA VUOROPUHELUA.
FUSON PÄÄLLIRAKENTAJIEN PORTAALI.

Erinomainen asiakaspalvelu on FUSOlle ensisijaisen tärkeää – siksi FUSO tarjoaa päällirakenteiden valmistajille mahdollisuuden suoraan yhteydenpitoon päällirakentajien portaalin kautta. He ovat FUSOlle arvokkaita asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Päällirakentajien portaalissa on saatavana kaikki tiedot, joita päällirakentajat tarvitsevat suunnitellessaan Canterin tai eCanterin päällirakenteita asiakkailleen. Portaalissa on saatavana muun muassa teknisiä piirustuksia ja tietoja, kytkentäkaavioita, ohjeita, tietoa sallituista mukautuksista ja esimerkkejä. Kaikkia tietoja voi katsella ja tarvittaessa ladata itselleen.

Lisäksi valmistajat voivat ottaa portaalin kautta suoraan yhteyttä FUSOn tuote- ja päällirakenneasiantuntijoihin, jotka vastaavat aina nopeasti.