Pahoittelut, tuloksia ei löytynyt.

 • FUSO-LEASING.
  VALMIINA UUSIIN MAHDOLLISUUKSIIN.

  Leasingmallit

logo

HELPPO RATKAISU. FUSO-LEASING.

PERINTEINEN LEASING.

VÄLIAIKAISEEN KÄYTTÖÖN.

Leasing-sopimuksessa asiakas maksaa vain siitä, minkä verran hän todellisuudessa käyttää FUSO Canteria sopimuksessa määritetyn ajanjakson ja kilometrimäärän puitteissa. Tästä on kaksinkertainen hyöty: Daimler Truck Financial Services Groupin tarjoamat ehdot ovat houkuttelevat ja FUSO Canterin leasingmaksun voi yleensä vähentää yrityksen verotuksessa. Sopimuksen päättymisen jälkeen asiakas luovuttaa FUSO Canterin takaisin jälleenmyyjälle taatulla jäännösarvohinnalla ja voi solmia halutessaan uuden leasingsopimuksen.

CHARTERWAY-HUOLTOLEASING.

LEASING JA HUOLTO SAMALLA SOPIMUKSELLA.

Yksi sopimus säästää pääomaa ja resursseja – Charterway-huoltoleasingissä yhdistyvät kahden tuotteen, leasingin ja huollon, edut. Kuukausierät kattavat ajoneuvon käytön lisäksi tarvittavat huollot. Ajoneuvo, huolto ja hallinta valintasi mukaan, sisältäen GAP-suojan – kaikki kiinteään kuukausihintaan. Näin asiakkaat voivat hallita helposti kalustokustannuksiaan ja säästää samalla selvää rahaa.

KUNNALLINEN LEASING.

RÄÄTÄLÖITY KALUSTO.

Kuntien talousarvioissa on harvoin liikkumavaraa. Daimler Truck Financial Services Groupin kunnallinen leasing tarjoaa tämän vuoksi järkevän vaihtoehdon kaluston hankintaan. Käytetäänpä FUSO Canteria mihin käyttötarkoitukseen tahansa, asiakas maksaa sopimuksen voimassaoloaikana vain leasingajoneuvon käytöstä. Sopimuksen päättyessä kunta voi uusia ajoneuvot senhetkisten tarpeiden mukaan, jolloin käytössä on aina uusinta tekniikkaa.

GAP-SUOJA.

SISÄLTYY KAIKKIIN LEASINGTUOTTEISIIN.

Daimler Truck Financial Services Group vastaa varkauden tai taloudellisen täysvahingon yhteydessä niin sanotusta GAP-riskistä kaikissa leasing- ja CharterWay-huoltoleasingsopimuksissa asiakkaan puolesta.

GAPilla tarkoitetaan aukkoa (englanniksi ”gap”), joka voi syntyä leasingsopimuksen jäljellä olevan arvon ja vakuutuskorvauksen välille kaskovakuutuksen ollessa voimassa. Leasingsopimukseen sisältyvän suojan ansiosta leasingin etuja voi hyödyntää huoletta.

 • HYVÄSTÄ SYYSTÄ.
  FUSO-VAKUUTUS.

  FUSO Canter tekee vaikutuksen turvallisuudellaan. Mutta silti on parempi varautua pahan päivän varalle. FUSOn asiakkaille tarkoitettu kuorma-autovakuutus tekee vaikutuksen kattavuudellaan. Lisätietoja tuotteesta FUSO-jälleenmyyjiltä.

 • HYVÄT KAUPAT.
  FUSO-RAHOITUS.

  Daimler Truck Financial Services Group tuntee asiakkaidensa tarpeet ja tarjoaa FUSO Canterin ostajille kiinnostavia vaihtoehtoja käteisostolle. FUSO-jälleenmyyjät kertovat mielellään eri rahoitusvaihtoehdoista ja laativat yksilöllisen tarjouksen.