TURVALLISEMPI KUIN KOSKAAN -
UUSI FUSO CANTER
FUSO eCANTER.
LIIKENNE LOGISTIIKASI TULEVAISUUDEEN.
CANTER.
Valmiina lähes mihin tahansa haasteeseen, aina kun tarvitset sitä.

CANTER. VALMIINA LÄHES MIHIN TAHANSA HAASTEESEEN, AINA KUN TARVITSET SITÄ.

Tarvitset päivittäiseen työhön kaupunkiympäristössä enemmän kuin pelkän kevyen kuorma-auton. Tarvitset erikoisosaajan. Tarkemmin sanottuna: tarvitset kokonaisen erikoisosaajien yksikön. Tiimin, joka keventää omaa kuormitustasi. Kaikkein raskaimmissa töissä. Ajon aikana. Tiimin, joka vie sinua eteenpäin. Myös tiukan paikan tullen. Tai silloin, kun eteneminen näyttää mahdottomalta. Tiimin, johon voit luottaa tänään. Ja tulevaisuudessa.

 

FUSO Canter das Arbeitskraftwerk mit optimaler Nutzlast
OPTIMALE NUTZLAST

Arbeitskraftwerk
Entlastet Sie. Bei allen schweren Fällen

Sechs Tonnen Fahrgestelltragfähigkeit sind eine Ansage. Der Canter 8,55 t schultert sie problemlos, während ihm der 7,49 t mit einer Fahrgestelltragfähigkeit von 5 t dicht auf den Fersen ist. Dabei sind beide äußerst wendig – denn sie sind leichter als ihre Konkurrenz. Doch hohe Tragfähigkeit ist nicht die einzige Entlastung, die der Canter Ihnen bietet: Sein niedriger Einstieg erleichtert das häufige Ein- und Aussteigen, das neue serienmäßige DUONIC® 2.0-Doppelkupplungsgetriebe ermöglicht schnelles Schalten ohne Leistungsverlust und seine zahlreichen Aufbauvarianten bedeuten für Sie eine außerordentliche Flexibilität. Und wenn Ihnen bis zu 6 t Fahrgestelltragfähigkeit nicht ausreichen, können Sie den Canter noch um bis zu 3,5 t Anhängelast ausreizen. Die nächste Aufgabe ist immer die schwerste? Nicht für den Canter.
FUSO Canter der Stadteroberer mit unschlagbarer Wendigkeit
UNSCHLAGBARE WENDIGKEIT

Stadterorberer
Bringt Sie weiter. Auch, wenn‘s eng wird

Sie arbeiten sich als Handwerksbetrieb oder Lieferant regelmäßig durch die Stadt? Dann ist der Canter 3,5 t genau der Richtige für Ihren Job. Mit dem kleinsten Wendekreis seiner Klasse und einer Kabinenbreite von 1,70 m oder 2 m bringt er Sie auch da weiter, wo andere passen müssen. Auf Ihren Fahrkomfort brauchen Sie dabei nicht zu verzichten: Die Kabinen sind geräumig und die Einzelradaufhängung sorgt für ein ebenso angenehmes wie dynamisches Fahrerlebnis. Sie werden sehen – der Canter fährt sich so leicht wie ein Pkw. Mit der längsten Aufbaulänge im gesamten Segment bietet Ihnen der Canter 3,5 t außerdem zahlreiche Möglichkeiten für individuelle Aufbauten. Die Stadt wartet? Der Canter ist bereit.
FUSO Canter der Alleskönner mit funktionaler Variabilität
FUNKTIONALE VARIABILITÄT

Alleskönner
Bereit für alles. Überall wo‘s drauf ankommt

Schnee und Eis? Anspruchsvolles Terrain? Kein Problem, der Canter 4×4 bleibt mit hoher Traktion auf dem Boden. Und das im Winterdienst, in der Stadt oder auf Wegen mit hoher Steigung. Dafür sorgt schon der zuschaltbare Allradantrieb. Bodenständig sind auch die Betriebskosten: Mit dem hocheffizienten 3,0-Liter-Motor ist der Canter 6,5 t besonders sparsam unterwegs und erfüllt die neue Abgasnorm Euro VI. Und weil es gerade im öffentlichen Dienst sowie im Garten- und Landschaftsbau zu jeder Jahreszeit andere Aufgaben gibt, ist der Canter für alles bereit. Mit robustem Leiterrahmen für vielfältige Aufbaulösungen und hoher Nutzlast. Fordern Sie ihn heraus.
FUSO Canter mit innovativer Wirtschaftlichkeit
INNOVATIVE WIRTSCHAFTLICHKEIT

Alle drei Motorvarianten des Canter erfüllen die Abgasnorm Euro VI und sind äußerst sparsam unterwegs. Das ECOFFICENCY Paket sorgt jetzt serienmäßig für größte Umweltschonung und höchste Effizienz. Doch wir haben nicht nur darauf geachtet, dass Sie mit Ihrem Canter im Einsatz sparen - für uns stehen die Total Cost of Ownership im Mittelpunkt. Deshalb bieten wir Ihnen ein individuelles Service-Angebot, um auch die Finanzierung und Betriebskosten so günstig wie möglich für Sie gestalten zu können.
optimaalinen hyötykuorma
OPTIMAALINEN HYÖTYKUORMA

Työjuhta
Keventää kuormitustasi. Kaikissa hankalissa tilanteissa

Canter 8,55 t saavuttaa kuuden tonnin kantavuuden vakuuttavasti. Heti sen kintereillä seuraa Canter 7,49 t, jonka alustan kantavuus on viisi tonnia. Silti molemmat autot ovat äärimmäisen ketteriä ja kilpailijoitaan kevyempiä. Suuri kantavuus ei kuitenkaan ole ainoa tapa, jolla Canter keventää kuormaasi: ohjaamon matala sisäänkäynti helpottaa usein toistuvaa autoon menoa ja siitä poistumista, uusi vakiovarusteinen DUONIC® 2.0 -kaksoiskytkentävaihteisto mahdollistaa nopeat vaihtamiset vedon katkeamatta ja auton lukuisat päällirakennevaihtoehdot merkitsevät äärimmäistä monipuolisuutta. Jos 6 tonnin kantavuuskaan ei vielä riitä, Canter kestää lisäksi jopa 3,5 tonnin perävaunupainon. Seuraava tehtävä on aina se vaikein? Ei Canterille.
lyömätön ketteryys
LYÖMÄTÖN KETTERYYS

Kaupunkien valloittaja
Vie sinut perille. Myös ahtaissa paikoissa

Ajatko rakennusyrittäjänä tai tavarantoimittajana säännöllisesti kaupungin halki? Silloin Canter 3,5 t on juuri oikea auto työhösi. Luokkansa pienimmän kääntöympyrän ja 1,70 metrin tai 2 metrin ohjaamoleveyden ansiosta pääset myös sinne, minne muut eivät. Ajomukavuudesta ei tarvitse kuitenkaan tinkiä lainkaan: ohjaamot ovat tilavia, ja erillispyöräripustus pitää huolen miellyttävästä ja dynaamisesta ajettavuudesta. Tulet huomaamaan, että Canterin ajotuntuma on yhtä kevyt kuin henkilöautossa. Segmenttinsä pisimmän päällirakennepituuden myötä Canter 3,5 t tarjoaa lisäksi lukuisia mahdollisuuksia varustaa auto yksilöllisillä päällirakenteilla. Kaupunki odottaa? Canter on valmiina.
toiminnallinen muunneltavuus
TOIMINNALLINEN MUUNNELTAVUUS

Monitaituri
Valmiina kaikkeen. Ja kaikkialla, missä sitä tarvitaan

Lunta maassa tai jäinen ajotie? Vaativa maasto? Ei mikään ongelma, sillä Canter 4×4 pysyy erinomaisen pitonsa ansiosta tiukasti kiinni ajoalustassa. Sen se tekee yhtä lailla keskellä talvea, kaupungissa tai jyrkissä ylämäissä. Siitä pitää huolen kytkettävä neliveto. Maanläheiset ovat myös käyttökustannukset: erityisen taloudellisen 3,0-litraisen moottorin ansiosta 6,5 tonnin Canterin käyttökustannukset ovat edulliset ja se täyttää uuden Euro VI -päästönormin. Julkisissa palveluissa sekä viher- ja maisemarakentamisessa tulee eri vuodenaikoina vastaan täysin erilaisia tehtäviä, joten Canter on valmiina kaikkeen. Sen vankka tikapuurunko soveltuu monipuolisiin päällirakenneratkaisuihin ja tarjoaa suuren hyötykuorman. Anna sille haasteita, se vastaa niihin.
innovatiivinen taloudellisuus
INNOVATIIVINEN TALOUDELLISUUS

Kaikki Canterin kolme moottoriversiota täyttävät Euro VI -päästönormin ja ovat äärimmäisen säästeliäitä käytössä. ECOFFICENCY-paketti takaa nyt vakiovarusteisesti parhaan mahdollisen suojan ympäristölle ja suurimman tehokkuuden. Emme ole kuitenkaan pitäneet huolta vain Canterin säästeliäisyydestä käytössä – keskitymme omistamisen kokonaiskustannuksiin. Pyrimme yksilöllisellä palvelutarjonnalla siihen, että myös rahoitus ja käyttökustannukset olisivat kannaltasi mahdollisimman edullisia.

FUSO – EROTTAMATON OSA DAIMLER TRUCKS:TÄ

FUSO on enemmän kuin maailmanlaajuinen tekijä. FUSO on maailmanmerkki. Se on vuonna 1932 Japanissa perustettu merkki, joka on nykyään yksi Aasian suurimmista hyötyajoneuvovalmistajista. Sillä on toimipisteitä yli 170 maassa viidessä maanosassa, ja sen tuotevalikoima kattaa kaikki käyttötarkoitukset. 

 

Kyseessä on erottamaton osa Daimler Trucksia, joten Canter-asiakkaat hyötyvät paitsi kummankin merkin vuosikymmenten mittaisesta kokemuksesta hyötyajoneuvojen valmistuksessa, ennen kaikkea myös yhteydestä Daimlerin tiheään myynti- ja asiakaspalveluverkostoon. Lisätietoja saat FUSO- tai Mercedes-Benz-kumppanilta.